Doe mee met Stoptober: 28 dagen niet roken

Op dinsdag 1 oktober start de landelijke campagne STOPtober. Stop ook 28 dagen met roken in oktober. Al 550.000 stoppers gingen je voor.

Mee doen werkt echt!

Stoptober is een bewezen succesformule. Met een slagingskans van 70% is het duidelijk dat Stoptober werkt en levens verandert. Als je meedoet, vergroot je je kans met maar liefst 5 keer om voorgoed te stoppen met roken. Stel je voor hoe geweldig het zou zijn om die vrijheid en gezondheid te ervaren en om elke dag vol energie te leven.

Waarom 28 dagen?

Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug. Daarbij zijn 4 weken niet roken goed te overzien en wacht je een mooie beloning als je het volhoudt. Lukt het je om 28 dagen niet te roken, dan heb je maar liefst vijf keer meer kans om het blijvend vol te houden.

Zo werkt het

Via de app ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat. Met filmpjes, puzzels, tips en adviezen helpen we je door de moeilijkste momenten heen. En... je kunt ook gewoon iemand bellen voor extra begeleiding.

Doe ook mee en meld je aan