Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 – 11.00 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Als u belt tussen 8.00 en 11.00 uur en vraagt om een telefonisch consult, dan wordt u in de loop van de dag door de huisarts teruggebeld. Afhankelijk van de drukte op de praktijk zal dit veelal tussen 11.30 en 14.00 uur zijn; anders na het middagspreekuur. U kunt ook een online afspraak maken via MijnGezondheid.net.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is evenals de huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Voor een afspraak wordt 10 minuten gepland. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda door een afspraak van 20 minuten te plannen. Eén afspraak is bedoeld voor één klacht. Spaar uw klachten niet op, want dan raakt ons spreekuur verstopt.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek wordt afgelegd. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.